Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Na INFANT-u 17 predstava

Na ovogodišnjem 39. Internacionalnom festivalu alternativnog i novog teatra (INFANT) od 25. juna do 3. jula biće izvedeno 17 predstava u takmičarskoj selekciji, najavili su organizatori.

Izmena saobraćaja voza Beograd-Subotica

Zbog radova između stanica Čortanovci i Karlovački vinogradi na pruzi Beograd-Novi Sad sutra od 09.40 do 11.25 sati biće izmena u saobraćaju dva putnička voza na relaciji Beograd-Subotica, saopštile su Železnice Srbije.

Paketi pomoći za najugroženije

Vlada Vojvodine odlučila je danas da iz robnih rezervi Pokrajine najugroženijem stanovništvu u 17 vojvođanskih opština uputi 9.518 paketa prehrambene robe, u vrednosti 35,4 miliona dinara, saopšteno je nakon sednice Vlade.

Parking servis tuži dužnike

Svi oni koji nisu platili kazne za nepropisno parkiranje, a to ne učine u narednih nekoliko dana, završiće na sudu, tvrde u "Parking servisu".

Droga nikad jeftinija u Novom Sadu

Droge nikada nije bilo više i nikada nije bila dostupnija na novosadskim ulicama, a mladi za svega par meseci prelaze put od znatiželjnih do nepovratno zavisnih, tvrde naši sagovornici.

Ni "grobari" ne žele Kataija

Navijači Partizana su transparentom "Katai marš u Olimpijakos"  tokom košarkaškog večitog derbija pokazali šta misle o sve izvesnijem dolasku Aleksandra Kataija iz Olimpijakosa u njihov tim.

Egzitov kamp i ove godine kod Oficirca

Ni prošlogodišnji skandal koji je nastao zbog odluke gradske vlasti da dozvoli organizatorima festivala "Egzit" da kamp postave kod izvorišta vode na Petrovaradinskoj adi, nije bio dovoljan da akteri ove priče, ove godine, iznađu drugo rešenje.

Lažu pacijente kako bi im izvukli svaki dinar

Tražeći bolju zdravstvenu zaštitu kod privatnika, posebno u ginekološkim ordinacijama, neretko se dešava da Novosađanke postaju žrtve pohlepe lekara, koji im kako bi došli do novca, iznose najcrnje prognoze u vezi sa zdravljem.

FOTO: Isa i Bisa dobili mladunce

Najpoznatiji novosadski par labudova i zaštitni znak Dunavskog parka, Isa i Bisa, dobili su juče naslednike - na ostrvu Eržebet, u kućići gde Bisa leži na jajima, izlegla su se tri labudića.